Okulumuz da Bilim ve Teknoloji Haftası Etkinlikleri

Bilim ve Teknoloji haftası kapsamnında okulumuzda sınıf öğretmeni Derya ATEŞ tarafından 1 ve 2. sınıflara bilgilendirme yapılmıştır.

Okulu müdürümüz Alaattin ACAR 4-A sınıfında Bilim ve Teknoloji kapsamında Bilim ve Teknik dergisinin Uzayda ki önemli gelişmeler hakkında bilgi ve dijital tanıtım yapılmıştır.

Okulumuz da Bilim ve Teknoloji Haftası Etkinlikleri

Türkiye 100 yılı kapsamında bilimde meydana gelen gelişmeler öğrencilere tanıtılmıştır. Yine Türkiye'nin ilk defa uzaya uydu gönderimi ve Astronot Alper GEZER AVCI hakkında bilgi verillip uzay çalışmalarıyla ilgili dijital platform akıllı tahta üzerinden öğrencilere aktarılmıştır.

11-03-2024